Düşünür Koleji 35. okulunu İzmir Güzelbahçe’de açıyor

21. yüzyılın eğitim markası anlayışıyla kurulan Düşünür Koleji, büyümeye ve beceri odaklı kuşaklar yetiştirmeye devam ediyor. 38 yıllık eğitim deneyimini nitelikli bir okulla geleceğe taşıyan, eski İzmir Milli Eğitim Müdürü Behçet Yavuz’un öncülüğünde kurulan kolej, 35. okulunu yeni eğitim-öğretim yılında İzmir Güzelbahçe’de açacak. Kayıtları devam eden Düşünür Koleji; 3, 4, 5, 6 ve 7. sınıfların katılımıyla 9 Mart Cumartesi günü yapılacak olan ‘Düşünürlü Olma ve Bursluluk Sınavı’nda başarılı olan öğrencilere de burs olanağı sunacak.Tasarım odaklı düşünebilen, fark yaratan, sorun çözme becerileri gelişmiş bireyler yetiştiren Düşünür Koleji, eğitimde yeni bir pencere açan felsefesi ve küresel düzeyde okul olma vizyonuyla ‘farklı düşün-fark yarat-özgün ol’ ilkesiyle serüvenine devam edecek.

Sektöre yön verecek
Düşünür Koleji, eğitim anlayışını tüm dünyaya yaymak için şu ana kadar açtığı 11 anaokulu, 10 ilkokul, 9 ortaokul ve 2’si fen olmak üzere toplam 5 lisesinde olduğu gibi, Güzelbahçe’deki yeni kampüsünde de; uluslararası STEM eğitimini zenginleştirerek kuruma özgü hale getirdiği D-STEAM programı, yetkin dil programları, kodlama, Maker-D programlarıyla, sanat-tasarım eğitimleri ve beceri odaklı öğrenmeyi destekleyen bir eğitim vermeyi sürdürecek. Kurum, Düşünür Beceri Akademisi (DBA), Düşünür Öğretmen Gelişim Akademisi (DÖGA), Düşünür Düşünme Becerileri Programı (DBP), Düşünür Teknoloji 4.0 ve Düşünür Yetenek Gelişimi Programı (DYGP) gibi birçok fark oluşturan, özgün programla eğitim sektörüne yön verecek.

‘İşimiz, yetenek ve becerileri geliştirmek’
Düşünür Koleji Kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı Behçet Yavuz, fark yaratan projelere imza atmaya şimdi de İzmir Güzelbahçe’deki yeni okulunda devam edeceğini belirtti. Yavuz, “Güvenliği yüksek, modern ve şık kampüslerde, standartları 21. yüzyıla uygun bir eğitim vermeye ve öğrencilerimizin başarılı yönlerini keşfederek yeteneklerini ve becerilerini geliştirmeye devam edeceğiz” dedi.